Πολλές καλησπέρες
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρ. 2018, 16:06
Καλησπέρα σας.
Γιώργος ονομάζομαι, από Θεσσαλονίκη.
Κάπου στο 2016 είχα δοκιμάσει έναν espresso σε ένα Ιταλικό ταβερνείο και έπαθα πλάκα: "Αυτο το πράμα δεν το έχω πιει ποτε στην Ελλάδα". Από τότε μου είχε μείνει εμμονή αυτός ο καφές και πρόσφατα (~Σεπτέμβριος 17) πήρα μια NS Oscar 2 και ένα Fiorenzato F4e και άρχισα να το ψάχνω.
Σύντομα συνειδητοποίησα ότι έχει πολύ διάβασμα ο καφές και ότι η "επιστημονική" έρευνα μόλις ξεκινάει. Η καλύτερή μου δηλαδή, πολλά πράγματα να μάθει κανείς, ακόμη περισσότερα να αμφισβητήσει.
Ώς καμένος προγραμματιστής, βρίσκω την επικοινωνία με τον κόσμο όσο περνάει ο καιρός και ποιο δύσκολη. Παρεξηγούμε πολύ εύκολα από ότι φαίνεται, οπότε έχετε αυτό υπ' όψιν εάν υποψιάζεστε ότι σας θίγω.
Γιώργος ονομάζομαι, από Θεσσαλονίκη.
Κάπου στο 2016 είχα δοκιμάσει έναν espresso σε ένα Ιταλικό ταβερνείο και έπαθα πλάκα: "Αυτο το πράμα δεν το έχω πιει ποτε στην Ελλάδα". Από τότε μου είχε μείνει εμμονή αυτός ο καφές και πρόσφατα (~Σεπτέμβριος 17) πήρα μια NS Oscar 2 και ένα Fiorenzato F4e και άρχισα να το ψάχνω.
Σύντομα συνειδητοποίησα ότι έχει πολύ διάβασμα ο καφές και ότι η "επιστημονική" έρευνα μόλις ξεκινάει. Η καλύτερή μου δηλαδή, πολλά πράγματα να μάθει κανείς, ακόμη περισσότερα να αμφισβητήσει.
Ώς καμένος προγραμματιστής, βρίσκω την επικοινωνία με τον κόσμο όσο περνάει ο καιρός και ποιο δύσκολη. Παρεξηγούμε πολύ εύκολα από ότι φαίνεται, οπότε έχετε αυτό υπ' όψιν εάν υποψιάζεστε ότι σας θίγω.