Η καρδια ειναι απο τα πιο ευκολα σχεδια που μπορουμε να κανουμε στο Latte Art..
Το μονο εμποδιο εναι να πετυχουμε το αφρογαλα ωστε να ανεβει στην επιφανεια , για να σχηματισουμε την "καρδια" μας ...
Η τεχνικη εχει ως εξης :
Ξεκιναμε να ριχνουμε το γαλα απο χαμηλα ενω παραλληλα κουναμε λιγο τον καρπο μας αριστερα-δεξια για να ξεκινησουμε τη "ζωγραφικη" στην κουπα ..Οταν ανεβει αρκετο γαλα στην επιφανεια τοτε σηκωνουμε πιο ψηλα την γαλατιερα μας και τραβαμε μια γραμμη προς τα κατω με το γαλα ...
Υγ-Στο βιντεο εχω στερεωσει λιγο την κουπα ωστε να γερνει , μιας και δεν μπορουσα να την κραταω γυρτη αφου βιντεοσκοπουσα ..