Ίσως ο σημαντικότερος "κρίκος" της αλυσίδας για την εκχύλιση του καφέ. Συζητήστε τους εδώ.
από xristaras » 27 Οκτ. 2016, 12:24
Ευχαριστω για την απαντηση. Και εγω απ' οτι εχω καταλαβει και οπως προανεφερα πιο πανω εχω χειροτερη αλεση βαζοντας καποιο βαρος.Τελικα απο τις ως τωρα δοκιμες μου εχω καταλαβει οτι οταν δουλευεις με single dosing απλα αλλαζει η ρυθμιση κοπης σε σχεση με οταν εχεις γεματο hopper.Και γω στον mazzer παντα single dosing δουλευα χωρις κανενα προβλημα και τωρα στον Κ10 αυτη ειναι η καλυτερη λυση απλα θελει ανακατεμα ο αλεσμενος καφε στον portafilter.Νομιζω οσοι τελικα στα βιντεο που εβλεπα βαζαν κατι απο πανω το κανανε για μην πεταγονται κοκκοι και για να ξεφορτωθουν το μεγαλο hopper και οχι για να βαλουν καποιο βαρος.
-
xristaras
- Active Member
-
- Δημοσιεύσεις: 85
- Εγγραφή: 05 Οκτ. 2016, 22:37
- Ονομα:
- Τοποθεσια:
- Μηχανη:
- Μυλος:
- Coffee Roaster:
- Αγαπημένοι Καφέδες:
Επιστροφή στο Μύλοι άλεσης καφέ
Εγγεγραμμένα μέλη: Google [Bot], Google Feedfetcher