Ίσως ο σημαντικότερος "κρίκος" της αλυσίδας για την εκχύλιση του καφέ. Συζητήστε τους εδώ.
από pidiktak » 11 Σεπ. 2019, 22:30
Ερωτηση προς ολα τα παιδια της σελιδας.Ποια ειναι η γνωμη σας για τον baratza sette 270wi για καποιον που αρχιζει τωρα και αν ξερετε αν εχει θεματακια.(Να πω και απο εδω ενα συγνωμη στον Δημήτρη ) Να συμπληρωσω οτι αυτος ο μυλος μου τραβηξε το ενδιαφέρον απο 2 πραγματα 1)την ζυγιση της δόσης και 2)απο αυτα που διαβαζω οτι τα κωνικα μαχαίρια κανουν καλύτερη κοπη στον καφέ.Δεν ξερω αν εχει και λιγοτερη κατακράτηση καφέ
-
pidiktak
- New Member
-
- Δημοσιεύσεις: 27
- Εγγραφή: 04 Σεπ. 2019, 23:37
- Ονομα: θοδωρης
- Τοποθεσια: ΝΕΑ ΑΡΒΗ
- Μηχανη: illy fnancis 7.1
- Μυλος: ψαχνω
- Coffee Roaster:
- Αγαπημένοι Καφέδες: ακουω γνωμες
Επιστροφή στο Μύλοι άλεσης καφέ
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη