Αναρωτιέμαι που είναι η οροφή σας...
Ανεβαίνετε κατηγορία μου φαίνεται...
Στέλιο θεωρώ ότι είναι πολλές οι μέρες που αναφέρεις για αυτό το καφέ (10 μέρες), διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη σε αυτό που γράφω διότι ενώ γνωρίζω και ψήνω τον συγκεκριμένο καφέ από τον συγκεκριμένο προμηθευτή πολύ καιρό, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να ψήσω με αυτό το τρόπο (ίσως λόγω ψησίματος να διαφοροποιείται). Απλά δοκίμασε τον στις 4,5,6,7,8 μέρες (διάβασα ότι το έχεις διαπιστώσει). Θα ήθελα να του δώσεις μια ακόμη ευκαιρία αν το έχεις ήδη κάνει τότε φίλε πάω πάσο! Εξάλλου η γλώσσα σου είναι ο κριτής.
Η αίσθηση μου είναι ότι μετά τις 10 μέρες ο καφές αρχίζει να χάνει... (λένε ότι υπάρχουν καφέδες που αποδίδουν καλύτερα στις 15 μέρες>, Οκ! Προσωπικά δεν το έχω διαπιστώσει αυτό με καφέδες που μου έχουν αναφέρει).
Κάτι άλλο που ίσως πρέπει να αναλυθεί.
Ο τρόπος αποθήκευσης.
Τι σε βολεύει περισσότερο ? (vacuum, σακουλάκι με ανεπίστροφη, δοχείο)