woodsman43 έγραψε:Παιδια ο καφες πρεπει να κανει degas τουλαχιστον τρεις μερες.Μην τον πινετε αμεσως .Τα πτητικα του αερια δεν ειναι και οτι καλυτερο για την υγεια.
Barista έγραψε:....σε αυτή τη φάση καλό είναι να αποφύγετε τις μεγάλες τζούρες πάνω από τον καφέ για να είστε πιο ήσυχοι....
.Barista έγραψε:Όταν λένε για τα πτητικά αέρια που είναι καρκινογόνα
.Barista έγραψε:νομίζω αναφέρονται για αυτά που εκλύονται κατά τη διάρκεια που καβουρδίζεται ο καφές και έχει να κάνει με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται
.Barista έγραψε:Πάντως προσωπικά θα φρόντιζα να αερίζεται πολύ καλά ο χώρος που καβουρδίζω καφέ και να μην υπάρχουν πιτσιρίκια εκεί γύρω παρά οτιδήποτε άλλο!
Aftergr έγραψε:Βασίλη έψησες άνω αντίσταση με αέρα ή γκριλ με αέρα;
Επιστροφή στο Ψηστήρια (Roasters)
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη