Ναι Κωστα, εχεις δικαιο, δεν θα μπορουσε αλλωστε να μην εχεις εδω που τα λεμε
τοσα χρονια στον χωρο περνωντας απ' ολα τα σταδια
Ναι οντως ειμαι πιο πολυ του σωματος και της εντασης.
Δεν εχω φτιαξει και απειρα φλυτζανια φιλτρου και μονο με V60 εχω ασχοληθει, αλλα ναι, υπαρχει μεγαλυτερη "παλετα" γευσεων σιγουρα.
Η Σταυριανα το παει πολυ καλα με τον τροπο που "επεξεργαζεται" τα σακουλακια της και μου προτεινε να ακολουθησω.
Θα τον παρω πιο ζεστα τον φιλτρου, ευχαριστω φιλοι μου
Το αλλο θεμα τωρα, μιας και οι 2 εχετε δουλεψει και πιει καφε φιλτρου απο ΕΚ43.
Μπορει ενας καθαρα espresso μυλος π.χ. Ε10, mythos, tAlΩς να ανταποκριθει εξισου καλα σε αλεση για φιλτρου?
Mε δεδομενο οτι σε πιο χονδρη αλεση (V60) βγαζουν πολλα fines.
Exω δει σε Κruve, αλεση για V60 απο Κ10 και ΕΚ43 και ο Κ10 ειχε βγαλει τα διπλασια fines!
Εσυ Σταυριανα εχεις πιει και απο τους 2 αυτους μυλους φιλτρου και ο Κωστας φανταζομαι, τι διαφορα εχουν τα φλυτζανια?
Το kruve στον φιλτρου δεν ειναι ιδιαιτερα χρονοβορο, μισο λεπτο παραπανω δουλεια εχει, απλα εχεις φυρα.Αξιζει ομως?
Η αληθεια ειναι δεν το εχω πολυδουλεψει.
Που θελω καταληξω...Με τους espresso μυλους που εχουμε (με ή χωρις Κruve) μπορουμε να βγαλουμε "σωστο φλυτζανι" φιλτρου?
Εμενα π.χ. με τον Κ10 που εχω πιει με ικανοποιησε, αλλα δεν ειχα κι αλλη εμπειρια, δεν εχω πιει απο ΕΚ43.
Aν δεν μπορουμε και επειδη η τιμη του ΕΚ43 ειναι στο Θεο, υπαρχει καποιος/οι αλλος μυλος για hi-end αλεση φιλτρου?