Σελίδα 1 από 1

vibiemme double boiler PID, tΑlΩς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Οκτ. 2018, 18:03
από Drevan
Μετά από πολύ σκέψη στο χώρο της εργασίας μου κατέληξα να μεταφέρω τη la pavoni στο εξοχικό και να φέρω στη θέση της την vbm η οποία είχε εκτοπιστεί λόγω της αστόρια στην αποθήκη...

douleia.jpg


Ο συνδυασμός με τον comandante ήταν καλός αλλά κουραστικός και έτσι μετά από ώριμες σκέψεις και συζητήσεις ο Δημήτρης δέχτηκε να αποχωριστεί τον original tAlΩς, ο οποίος βέβαια ήταν αναβαθμισμένος σύμφωνα με τα τελευταία updates..

Re: vibiemme double boiler PID, tΑlΩς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Οκτ. 2018, 19:59
από xristospet21
Kατι μου λεει οτι σε λιγο καιρο θα παρεις και τριτο tAlΩς και για το εξοχικο :tooth: ετσι για να τριτωσει το καλο
Ε ρε τι εχουμε παθει με αυτον τον καφε... :tooth:
Για να ειχες εκτοπισει την vbm στην αποθηκη, η astoria πρεπει να βγαζει πολυ καλο πραγμα.... :coffee:

Re: vibiemme double boiler PID, tΑlΩς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Οκτ. 2018, 22:52
από Drevan
χαχα! ε όχι απλά θα πηγαινοφέρνω το μύλο.. τι να κάνω.. άμα καλομάθεις... είμαι σίγουρος ότι με καταλαβαίνεις.. :2funny:

Πέρα από τη πλάκα, η vbm όπως και η δική σου είναι πραγματικά πολύ καλές μηχανές και έχεις πάντα ένα "τέλειο" αποτέλεσμα στο φλιτζάνι, απλά η λέβερ έχουν μια έξτρα διάσταση που όταν το καταλάβεις δεν θα θες να τις αποχωριστείς! Δηλαδή με τη vbm ποτέ δεν εχω πιεί κακό καφέ, ενώ με την λεβερ μέχρι να την μάθω γιατί είναι πολύ πιο ιδιαίτερη έχω πετάξει κανα δυό. Ο λόγος βέβαια είναι ότι έχει πολλές παραμέτρους να παίξεις και να μην βαριέσαι και για αυτό τελικά σε ανταμείβει! Φυσικά κάθε φορά που είμαι στο γραφείο και δεν έχω προλάβει μα πιω καφέ στο σπίτι χαίρομαι και να τη βλέπω και να τη χρησιμοποιώ και για αυτό δεν την έδωσα κιόλας. Ειδικά τώρα που έχω και τον τάλως η χρήση γίνεται ακόμη πιο ευχάριστη και γευστική!