από G.F. » 16 Δεκ. 2016, 05:06
Καλημέρα,
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Όταν την παρατηρήσεις από κοντά και επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες και το φινίρισμα καταλαβαίνεις πολλά!!
Είχα τη δυνατότητα να την έχω δουλέψει για κανένα δίμηνο πριν την παραλάβω οπότε δε μου είναι άγνωστη όπως άλλωστε έπραξα και με τις άλλες μηχανές που με ενδιέφεραν (syneso-gs3).
Δημήτρη το θέμα του μύλου είναι πονεμένη ιστορία και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι χωρίς δικό σου μύλο ο καφές θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικός αλλά θα λείπει κάτι...
Σήμερα περιμένω 2 pro Baristas όπου γνωρίζουν πολύ καλά τη μηχανή και έχουν δοκιμάσει διάφορα gaskets όπου σε συνδυασμό με τα δικά μου,του kees και αυτά που θα φέρουν όπου πιστεύουν ότι δίνουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα (είχαν δοκιμαστεί εκτενώς στη περσινή horeca) αναμένεται να είναι ενδιαφέρον οι δοκιμές και τα συμπεράσματα.
Αναμένεται full review μαζί με το Δημήτρη όπως ανάλογα είχε γίνει και με τον HG-One αποκλειστικά μέσω αυτού του site!
Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη...