Όλοι οι καφέδες από Taresso Artisan Roasters
από sporos123 » 03 Φεβ. 2016, 13:24
Μολις παρεληφθη..Μακρα επιγευση,οξυτητα μετρια και"γλυκια" και μου θυμισε κατι απο παπαγια και μουρα..Σε V60 με ροαστ date 1/2..Θα τον αφησω να κατσει 3-4 μερουλες και θα δοκιμασω απο Κυριακη ξανα..
-
sporos123
- New Member
-
- Δημοσιεύσεις: 34
- Εγγραφή: 19 Νοέμ. 2014, 02:24
- Ονομα: Tolis
- Τοποθεσια: Evosmos
- Μηχανη: Complete Bew Bar
- Μυλος: Baratza Virtuoso
- 2ος Μυλος: Comandante MKIII
- Coffee Roaster: Square Mile,Gardelli,Underdog
- Αγαπημένοι Καφέδες: Ethiopia,Guatemala,Rwanda
από Barista » 03 Φεβ. 2016, 18:07
Υπάρχει λόγος να τον αφήσεις να κάτσει εφόσον τον κάνεις φίλτρου?
-
Barista
- Regural Member
-
- Δημοσιεύσεις: 155
- Εγγραφή: 06 Φεβ. 2014, 16:00
- Τοποθεσία: Αθήνα ΝΠ
- Ονομα: Γιώργος
- Τοποθεσια: Greece
- Μηχανη: Alex Duetto 3
- 2η μηχανη: Silvia PID
- Μυλος: MazzerMiniE SSP Burr
- 2ος Μυλος: Niche Zero
- Coffee Roaster:
- Αγαπημένοι Καφέδες: Izzo Silver Blend :P
από mymenhir1971 » 18 Φεβ. 2016, 13:43
Ο καφες μετα τις 10 μερες απλα τα σπαει.Ο ι εκχυλισεις δεν παρουσιαζουν κανενα προβλημα ειτε πατησω κανονικα ειτε κανοντας nutation οπου στην περιπτωση αυτη τα παντα τα αντιλαμβανεσαι σε υπερθετικο βαθμο.
Your Friend Caffeine
-
mymenhir1971
- Regural Member
-
- Δημοσιεύσεις: 734
- Εγγραφή: 03 Φεβ. 2014, 10:53
- Ονομα: Στέλιος
- Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη
- Μηχανη: Vbm/Pressure Profile
- 2η μηχανη: Gaggia Classic Mod
- Μυλος: HG-one Motorized
- Coffee Roaster: Την πηρε ο Μανος
- Αγαπημένοι Καφέδες: Αφρικη κι ας ειναι και Εμπολα
Επιστροφή στο Καφέδες από Taresso Artisan Roasters
Εγγεγραμμένα μέλη: gsisr