Χώρα El Salvador Επεξεργασία Washed Ποικιλία 80% Bourbon / 20% Pacas Σοδειά 2015 Παραγωγός Jaime Ernesto Menendez Υψόμετρο 1650 μέτρα Βουνό Santa Anna Ηφαίστειο / Ilamatepec οροσειρά Cup of Excellence 2015 13η θέση / 87.06 πόντους
Χρονικη περιοδος δοκιμων 3η-11η μερα απο rd. Δυνατος καφες και σε σωμα βελουδινος και σε πολυπλοκοτητα, σχεδον ελαχιστη οξυτητα, πολυ γλυκος και ενα αρωμα φανταστικο μοσχοβολαει το σπιτι
Πολυ βανιλια, καραμελα απο τη μια και γλυκο "περιεργο" μιγμα φρουτων στην επιγευση απο την αλλη. Στους 88 βαθμους μου αρεσε περισσοτερο, τα φρουτα και το αρωμα ηταν πολυ πιο εντονα. Τον ξεκινησα απο την 3η, μετα την 8η μερα αρχισε να ξεκαθαριζει και να δινει σταθερα γευστικα αποτελεσματα. Οι κοκκοι μου εκαναν εντυπωση, ειχαν ενα βαθυ κοκκινο καφε χρωμα ισως απο το ηφαιστειο της περιγραφης.
Μια εκχυλιση 6η μερα απο rd 11/01, το απαραιτητο οπτικοακουστικο υλικο
Σιγουρα θελω να τον δοκιμασω και μετα τις 20-25 μερες
Βλεπω θα τον κανεις brew, βουρ για σουδαν τα σπαει σε brew το καναμε chemex. Σε εσπρεσσο με δυσκολευει πολυ στους 97 εχω ανεβει και βγαινει τουμπανο στη γευση αλλα εκχυλισεις μαπα. Σε 2 μερες απο το ψησιμο ειναι σπιτι σου
Ωραια,περιμενω την Δευτερα μια Κοστα Ρικα απο ταφ(Brumas de Zurqui Micromill) και θα παrαγγειλω απο Taresso μεσα της εβδομαδας,οποτε την επομενη Δευτερα θα ειναι σε ιδανικη κατασταση για να τον δοκιμασω.Ναι,μονο brew,δεν ασχολομαι με εσπρεσσο..