από manosp » 18 Απρ. 2018, 20:30
Καλησπέρα
Υποθέτω ότι ο κύριος λόγος που χρησιμοποιούνται σακουλάκια και όχι κουτάκια είναι το κόστος.
Φαντάζωμε ότι είναι εξίσου εύκολο να έχεις την ίδια κατάσταση και σε ένα κουτάκι.
Η συρρίκνωση της σακούλας δείχνει το κενό και βοηθάει και στον όγκο, σε σχέση με ένα κουτάκι.
Άποψη μου σχετικά με όσους ασχολούνται με τον καφέ την κουζίνα κλπ , είναι ότι αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι λίγο υπερτιμημένα , και δεν εννοώ οικονομικά. Από την φράση με του σεφ , της ομάδες , κλπ που αναφέρθηκε είπα την αδιάφορη άποψή μου.
Θα αναφέρω και κάτι πρόσφατο που συνάντησα (μέχρι να εμφανιστεί ο διαχειριστής και να μου πει ότι είμαι εκτός θέματος)
Είμαι με έναν υπεύθυνο καταστημάτων καφέ, και κάνουμε βόλτες στα καταστήματα προσπαθώντας για πιθανή συνεργασία.
Στης κουβέντες του μου λέει ότι τα παιδιά που σερβίρουν τα επιλέγουν με κάποιο επίπεδο , μόρφωσης αγωγής , κλπ.
Για να εργαστείς πίσω από τον πάγκο πρέπει να προσκομίσεις πτυχία , ήταν οι φράσεις του.
Πιάνοντας την κουβέντα στα μαγαζιά με τα παιδιά που εργάζονται σε αυτά είδα ότι τα πιο πολλά είτε σπούδαζαν σε πανεπιστήμιο , είτε είχαν τελειώσει τουλάχιστον κάτι σε τει κλπ.
Πίσω από τον πάγκο τα πτυχία ήταν μόνο βεβαιώσεις σεμιναρίων και πληρωμένες αρκετά ακριβά.
Δεν τα λέω με κάποιο σκοπό (κακό , υποτιμητικό ή ότι άλλο ) τα παραπάνω , αλλά απλά σαν καταγραφή, μιας μικρής πραγματικότητας.