Δυστηχως δεν τραβηξα φωτο απο το πιο εντυπωσιακο για μενα θεμα της εκθεσης και για αυτο θα αρκεστειτε στην περιγραφη μου.
Παλι απο την dimello ενα μηχανημα το οποιο κανει φωτοδιαχωρισμο του πρασινου κοκκου.
Δηλ.Ενα μηχανημα που διαχωριζει τα defect σπυρια ετσι οπως του τα εχει ορισει ο χρηστης πριν το καβουρντισμα.
Υψηλης αναλυσης μικροκαμερες φωτογραφιζουν on demand τους εισερχομενους πρασινους κοκκους μεσα στο μηχανημα και μπεκ αερος χτυπανε και διαχωριζουν τα σπυρια που δεν ταιριαζουν ή διαφερουν απο την χρωματικη αναφορα που εχουμε βαλει στο μηχανημα.
Cool;
Πολυ κουλ.Ικανοτητα παραγωγης 6 τονους την ωρα και τιμη που ξεπερνα τα 200 χιλιαρικα αποτελει κομματι του εξοπλισμου της dimello και φιλοδοξει να μπει στα σταδια παραγωγης.
Το κλου της υποθεσης ειναι οτι καναμε cupping καφε φιλτρου απο βραζιλια οπως ηταν αρχικα απο τα defect της και απο τα διαχωρισμενα σπυρια με τις διαφορες στη γλωσσα εδω και τωρα.
Απο μυρωδια η ατοφια βραζιλια υπερτερουσε ενω απο γευση τα διαχωρισμενα πεντακαθαρα σπυρια εδιναν καθαρη ισσοροπημενη γευση με διαχωρισμενα τα γευστικα τους χαρακτηριστικα.
Υποψην.Τιποτα δεν πεταγεται μετα τον διαχωρισμο.Ολα βρισκουν το δρομο τους
Αντε και του χρονου.
Υστερογραφο.
Ο Μιχαλης Καραγιαννης για δευτερη χρονια πρωταθλητης Ελλαδος (με την υποστηριξη της Taresso και του Manor House) θα μας εκπροσωπησει στο παγκοσμιο πρωταθλημα Latte art.
Παντα τετοια