Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ!Αν όχι ας το μεταφέρουν οι υπεύθυνοι και συνυπευθυνοι!
Στην ουσία είναι το νερό που πίνουμε για το ρόφημα μας το οποίο αποτελείται κατά 98% σε ένα εσπρεσσο.
Πόσα είδη μποιλερ υπάρχουν και πιο είναι το πιο κατάλληλο για την υγεία μας;
Αλουμινίου-ανοξείδωτο-ορυχαλκινο;
Τι οξειδωσεις δημιουργουνται στο κάθε μέταλλο από τις υψηλές θερμοκρασίες που δέχεται;
Πιο είναι λιγότερο επιβλαβες για τον οργανισμό μας καθώς προσωπικά ξεπερνάω τις 6διπλες δοσεις (ριστρετο) την ημέρα.
Κανένας γιατρός; χημικός;