Πιο είναι το κατάλληλο μποιλερ;

Τα πάντα γύρω από τα φίλτρα νερού και τους σωλήνες σύνδεσης.

Πιο είναι το κατάλληλο μποιλερ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό zoubas74 » 19 Αύγ. 2015, 14:56

Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ!Αν όχι ας το μεταφέρουν οι υπεύθυνοι και συνυπευθυνοι! :tooth:
Στην ουσία είναι το νερό που πίνουμε για το ρόφημα μας το οποίο αποτελείται κατά 98% σε ένα εσπρεσσο.
Πόσα είδη μποιλερ υπάρχουν και πιο είναι το πιο κατάλληλο για την υγεία μας;
Αλουμινίου-ανοξείδωτο-ορυχαλκινο;
Τι οξειδωσεις δημιουργουνται στο κάθε μέταλλο από τις υψηλές θερμοκρασίες που δέχεται;
Πιο είναι λιγότερο επιβλαβες για τον οργανισμό μας καθώς προσωπικά ξεπερνάω τις 6διπλες δοσεις (ριστρετο) την ημέρα.
Κανένας γιατρός; χημικός; :think:
zoubas74
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 148
Εγγραφή: 05 Φεβ. 2014, 20:02
Ονομα: Μίμης
Τοποθεσια: Αλεξ/πολη
Μηχανη: Synesso mvp
2η μηχανη: La marzocco linea
Μυλος: Mythos 1-Anfim
Coffee Roaster: gene cafe
Αγαπημένοι Καφέδες: Redd

Re: Πιο είναι το κατάλληλο μποιλερ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Edesso » 26 Αύγ. 2015, 01:00

zoubas74 έγραψε:ξεπερνάω τις 6διπλες δοσεις (ριστρετο) την ημέρα.
:new_shocked:

Γι αυτο τα παιξε το μποιλερ :tooth:
espresso junkie...
Άβαταρ μέλους
Edesso
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 580
Εγγραφή: 14 Φεβ. 2014, 17:24
Ονομα: Βασίλης
Τοποθεσια: Έδεσσα
Μηχανη: Espresso Baby DIY
2η μηχανη: V60/Bonavita
Μυλος: Compak K10
2ος Μυλος: porlex more steps
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: cup10 mokka


Επιστροφή στο Φίλτρα νερού

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη

cron