Αγαπητοί αναγνώστες του forum
Όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο σκοπός μου ήταν να δώσω απαντήσεις σε κάποιες ασάφειες και όχι να σχολιάσω αρνητικά το post του gataros.
Οσον αφορά για τα ψησιματα είπα ότι έχω διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών προτιμούν καφέδες που να μην είναι όξινοι κ επιθετικοί. Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερα ονόματα συναδέλφων- ανταγωνιστών. Μίλησα για την άποψη των coffeelab.
Άλλωστε woodman αυτοί την στιγμή τα coffeelab είναι ίσως τα μοναδικά μαγαζιά που έχουν μόνιμα στο roster των ποικιλιών την Κενυα για espresso. Νομίζω ότι όλοι μας ξέρουμε πόσο ιδιαίτερος είναι αυτός ο καφές και ταυτόχρονα δύσκολος να δουλευτεί για espresso.
Άρα σου απαντάω ότι δεν έχω πρόβλημα με τους όξινους και επιθετικούς καφέδες.
Όσο αφορά τώρα για τους ανθρώπους που τους αρέσουν αυτού του είδους οι καφέδες δεν μίλησα ούτε υποτιμιτικά ούτε προσβλητικά αν το σχολιό μου άφησε τέτοιο υποννοούμενο ειλικρινά ζητώ συγνώμη.
Όσον αφορά για την προβολή των καταστημάτων μου δεν επιδίωξα ποτέ για προβολή ουτε με χρήματα ούτε αφιλοκερδώς.
Δεν ξέρω αν σας κάλυψα με τα παραπάνω αλλά πραγματικά θα ήθελα η συζήτηση να σταματήσει εδώ και να μην επεκταθούμε περισσότερο.
Σας ευχαριστώ πολύ
Στέλιος Ρουμελιώτης