Χτες ηρθα στην Τεμενη Αιγιου για ενα διημερο Συνεδριο με το σωματειο της Δουλειας μου...
Ξυπνησα σημερα το πρωι και εψαχνα απεγνωσμενα να πιω ενα καλο καφεδακι..κοιταω στο μπουφε και βλεπω να υπαρχει μονο καφες φιλτρου κακοφτιαγμενος..ετσι πηρα το αμαξι και κατηφόρισα για το Αιγιο...
Για να ειμαι ειλικρινης δε περιμενα να βρω κατι ιδιαιτερο αλλα τελικα τα καλυτερα ερχονται εκει που δε τα περιμενεις...
Σταματαω εξω απο εναν καινουριο και μοντερνο φουρνο με επωνυμια: "Φούρνος Κυριτση"...
Μπαινω μεσα και βλεπω μια Rancilio Epoca , εναν Anfim μυλο (με αδειο doser) και Danessi καφε...ο συνδυασμος με εκανε να καταλαβω οτι ο Ανθρωπος εκει παιρνει καφε απο Ταφ...
Μετα απο συζητηση μαζι του επιβεβαιωσε τις σκεψεις μου και μου ειπε οτι εχει κανει και μαθηματα barista με τον Στεφανο Δωματιοτη ...
Καμια φορα εκτος απο Danessi φερνει competition η estate...
Μου εφτιαξε μερικα καφεδακια και πραγματικα ηταν εξωπραγματικα ωραια για καφε στην επαρχια...βρηκα το στεκι μου στο Αιγιο