Απίστευτο! Τι άλλο θα με εντυπωσιάσει στο forum, ακόμα δεν ήρθα ;;!
Εκεί που κάνω scroll στα θέματα της κοινότητας και μελετώ, βλέπω λοιπόν "
Φούρνος Κυρίτση στο Αίγιο" και ανοιγοκλείνω τα μάτια!
Μπαίνω στο thread, διαβάζω, και σιγουρεύομαι.
Ούσα Αιγιώτισσα κατά το ήμισυ (η καταγωγή της μανούλας βλέπετε), και μιας και μεγάλο μέρος της ζωής μου το περνώ στο μικρό και όμορφο Αίγιο, ο φούρνος του Κυρίτση είναι το μέρος που έχω επιλέξει για να απολαμβάνω τον καφέ μου, χωρίς να ανησυχώ για τη διάθεσή μου, που όπως καταλαβαίνετε συχνά δέχεται πλήγματα όταν 'αναγκάζομαι' λόγω έλλειψης επιλογών να παίρνω καφέ στην "τύχη".
Στην οδό Νικολάου Πλαστήρα λοιπόν (
και ευτυχώς λίγα μέτρα δίπλα από το σπίτι μου ). Ξυπνάω το πρωί και σε χρόνο dt βρίσκομαι στο φούρνο, με το Σπήλιο να επιμελείται της παρασκευής του λατρεμένου ροφήματος.
Ο Σπήλιος, είναι όντως γνώστης του αντικειμένου, και όπως είπε και ο Νίκος(Arrow), εκπαιδεύτηκε από τον Δωματιώτη και την Taf. Από τις συζητήσεις που κάνουμε συχνά πυκνά, φαίνεται ότι είναι άνθρωπος που αγαπά αυτό που κάνει, σέβεται το προϊόν του και το προσέχει. Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του, και αν το καταναλωτικό κοινό ήταν πιο δεκτικό, νομίζω ότι στη θέση του Danesi θα ήταν ο Rosebud από Taf.
Να σημειώσω ότι μιας και κατέβηκα Αίγιο τις προάλλες, διαπίστωσα και μια 'αναβάθμιση' στη μηχανή! Πλέον τη θέση της Epoca, πήρε μία Classe (νομίζω 5 αν πρόσεξα καλά).
Τίμιος καφές! Ακόμα και ένας commercial μπορεί να δώσει πολλά, αν παρασκευαστεί σωστά.