Πείτε μας τα καλύτερα Cafe για έναν άριστο espresso!
από charkyriak » 05 Απρ. 2015, 22:20
Μία από τα ίδια κι εγώ με τον Manyjobs για τον μεξικάνικο στο σπίτι.
Δε μπορεσα να πάρω το αποτέλεσμα που δοκίμασα στο μαγαζί...με τους περιορισμούς
του εξοπλισμού...το side channeling με το τριπλό καλαθάκι gaggia...τελοςπάντων.
Ο Στάθης αν θυμάμαι καλά μου πρότεινε γύρω στους 93.5 βαθμούς και 19.5-20 gr
στο καλάθι με κατιτις χοντρύτερο κόψιμο
-
charkyriak
- New Member
-
- Δημοσιεύσεις: 19
- Εγγραφή: 10 Δεκ. 2014, 12:56
- Ονομα: Χαράλαμπος
- Τοποθεσια: Βριλησσια
- Μηχανη: NS Oscar
- 2η μηχανη: Gaggia Baby+OPV+PID+
- Μυλος: Mazzer SJ
- 2ος Μυλος: Ascaso i2
- Coffee Roaster:
- Αγαπημένοι Καφέδες:
από Barista » 05 Απρ. 2015, 22:46
Οι pacamara είναι πάντα φρουτένιοι και συνήθως δύσκολοι στη παρασκευή αλλά και στο καβούρδισμα,νομίζω κυρίως λόγω του τεράστιου κόκκου.
-
Barista
- Regural Member
-
- Δημοσιεύσεις: 155
- Εγγραφή: 06 Φεβ. 2014, 16:00
- Τοποθεσία: Αθήνα ΝΠ
- Ονομα: Γιώργος
- Τοποθεσια: Greece
- Μηχανη: Alex Duetto 3
- 2η μηχανη: Silvia PID
- Μυλος: MazzerMiniE SSP Burr
- 2ος Μυλος: Niche Zero
- Coffee Roaster:
- Αγαπημένοι Καφέδες: Izzo Silver Blend :P
από Aftergr » 05 Απρ. 2015, 23:41
Δύσκολος είναι ένας κόκκος που έχει υψηλό density
-
Aftergr
- Regural Member
-
- Δημοσιεύσεις: 544
- Εγγραφή: 31 Ιαν. 2014, 19:00
- Ονομα: Γιωργος
- Τοποθεσια: Αθηνα
- Μηχανη: Rancilio Epoca ST1
- Μυλος: Ascaso i2
- Coffee Roaster:
- Αγαπημένοι Καφέδες: Africa-Costa Rica
Επιστροφή στο Προτεινόμενα Cafe για έναν καλό espresso
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη