Coffeedence specialty house

Πείτε μας τα καλύτερα Cafe για έναν άριστο espresso!

Re: Coffeedence specialty house

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό charkyriak » 05 Απρ. 2015, 22:20

Μία από τα ίδια κι εγώ με τον Manyjobs για τον μεξικάνικο στο σπίτι.
Δε μπορεσα να πάρω το αποτέλεσμα που δοκίμασα στο μαγαζί...με τους περιορισμούς
του εξοπλισμού...το side channeling με το τριπλό καλαθάκι gaggia...τελοςπάντων.
Ο Στάθης αν θυμάμαι καλά μου πρότεινε γύρω στους 93.5 βαθμούς και 19.5-20 gr
στο καλάθι με κατιτις χοντρύτερο κόψιμο
charkyriak
New Member
 
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 10 Δεκ. 2014, 12:56
Ονομα: Χαράλαμπος
Τοποθεσια: Βριλησσια
Μηχανη: NS Oscar
2η μηχανη: Gaggia Baby+OPV+PID+
Μυλος: Mazzer SJ
2ος Μυλος: Ascaso i2
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Re: Coffeedence specialty house

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Barista » 05 Απρ. 2015, 22:46

Οι pacamara είναι πάντα φρουτένιοι και συνήθως δύσκολοι στη παρασκευή αλλά και στο καβούρδισμα,νομίζω κυρίως λόγω του τεράστιου κόκκου.
Άβαταρ μέλους
Barista
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 06 Φεβ. 2014, 16:00
Τοποθεσία: Αθήνα ΝΠ
Ονομα: Γιώργος
Τοποθεσια: Greece
Μηχανη: Alex Duetto 3
2η μηχανη: Silvia PID
Μυλος: MazzerMiniE SSP Burr
2ος Μυλος: Niche Zero
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Izzo Silver Blend :P

Re: Coffeedence specialty house

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Aftergr » 05 Απρ. 2015, 23:41

Δύσκολος είναι ένας κόκκος που έχει υψηλό density ;)
Άβαταρ μέλους
Aftergr
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 544
Εγγραφή: 31 Ιαν. 2014, 19:00
Ονομα: Γιωργος
Τοποθεσια: Αθηνα
Μηχανη: Rancilio Epoca ST1
Μυλος: Ascaso i2
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Africa-Costa Rica

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Προτεινόμενα Cafe για έναν καλό espresso

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: gsisr