Googlis έγραψε:Μείωση αλάτων μπορεί να επιτευχθεί ή με αφαλατωτή ή με ρητίνη ή με αντίστροφη όσμοση.
Κανένας ενεργός άνθρακας δεν μειώνει αισθητά τα άλατα, ίσως να το κάνει σε ένα αμελητέο ποσοστό.
Με μικρού μεγέθους φίλτρο (όπως αυτό που έχεις) ή κανάτα δεν υπάρχει η δυνατότητα να μειώνονται αισθητά τα άλατα, ίσως υπό κάποιες συνθήκες σε ένα αμελητέο ποσοστό μέχρι 10% να μπορεί να επιτευχθεί.
Επιστροφή στο Οι παράμετροι του καφέ
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη