Ως τώρα αν ήθελα να βάλω κάποιο γλυκαντικό στον καφέ, χρησιμοποιούσα ζαχαρίνη. Ήμουν ικανοποιημένος γιατί είχε ελάχιστες θερμίδες αλλά και γλύκαινε όπως ήθελα κάποιες φορές τους καφέδες μου, το μόνο αρνητικό που παρατήρησα ήταν πως χάλαγε αρκετά την κρέμα.
Έτσι είπα να δοκιμάσω την Στέβια, αγόρασα από το super market αυτήν εδώ Canderel Green:
Στην αρχή ενθουσιάστηκα μιας που η στέβια είναι φυτικό - φυσικό προϊόν, όμως....
παρατήρησα πως δίνει μια ιδιαίτερη γλυκύτητα στον καφέ. Θα προσπαθήσω να το περιγράψω λίγο καλύτερα, είναι σαν να σου δίνει μια πιο sharp μια πιο αιχμηρή γλυκύτητα στον καφέ, μια αίσθηση που δεν θυμίζει την συνηθισμένη γλυκύτητα της ζάχαρης.
Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς αυτό;