Αυτές είναι οι δυο εκχυλίσεις που έιχα με την gaggia classic μου... (Μαμά η μηχανή) ειναι καλή η κρέμα;
https://www.flickr.com/photos/95784120@N03/15540626919/
https://flic.kr/p/pXwG8n
Ειναι καλές;
hackertom έγραψε:Αυτές είναι οι δυο εκχυλίσεις που έιχα με την gaggia classic μου... (Μαμά η μηχανή) ειναι καλή η κρέμα;
G.F. έγραψε:hackertom έγραψε:Αυτές είναι οι δυο εκχυλίσεις που έιχα με την gaggia classic μου... (Μαμά η μηχανή) ειναι καλή η κρέμα;
Να σε βοηθήσω, από μια πρώτη ματιά (αν τις βλέπω καλά) παρατηρώ άσπρες κηλίδες στην κρέμα σου, που υποδηλώνουν ότι είσαι over.
Αλήθεια πόσα γραμμάρια έβαλες;
Επίσης το χρώμα της κρέμας σου είναι ανοιχτό κρεμ (μάλλον το διατυπώνω λάθος).
Επιστροφή στο Οι παράμετροι του καφέ
Εγγεγραμμένα μέλη: gsisr