εκχύλιση καφέ

Πως γίνεται , τι νερό βάζουμε , και όποια πληροφορία έχουμε για την βελτίωση των εκχυλίσεών μας και των γνώσεών μας!

Re: εκχύλιση καφέ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Aftergr » 26 Απρ. 2016, 19:30

Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή τι εννοεις, δυστυχώς δεν βοηθάει ο γραπτός λόγος, πάντως να ξέρεις πως όταν προσθέτεις προσθέτεις γραμμάρια και κόβουμε πιο χοντρά, κάθε άλλο από πιο "βαρύς" γίνεται ο καφές, αυτό που κάνεις είναι να αλλάζεις την ισορροπία του
Άβαταρ μέλους
Aftergr
Regural Member
 
Δημοσιεύσεις: 544
Εγγραφή: 31 Ιαν. 2014, 19:00
Ονομα: Γιωργος
Τοποθεσια: Αθηνα
Μηχανη: Rancilio Epoca ST1
Μυλος: Ascaso i2
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Africa-Costa Rica

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Οι παράμετροι του καφέ

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot]

cron