Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη γνώμη σου
ο καφές μπαγιάτικος δεν είναι (ψημένος στις 22 του μήνα - 4 ημερών δηλαδή) και αλεσμένος μισή ώρα (και ούτε) πριν την εκχύλιση.
Τον έχω κόψει λίίίίγο πιο λεπτό απ' ότι συνήθως. Και όταν λέω συνήθως, η εκχύλιση με το συνήθως είναι γενικά πιο χάλια. Ακανόνιστα σημεία, από τις τρυπούλες στο καλαθάκι τσιράει το υγρό, κενά υπάρχουν, γενικά δεν είναι τόσο όμορφη.
Η μηχανή άλεσης είναι επαγγελματική (όχι της "σειράς" επαγγελματική, καλή επαγγελματική)
Αυτό που φοβάμαι είναι μη δίνει πολύ πίεση η μηχανή, γιατί βλέπω ότι μετά από λίγο βγαίνει υγρό μόνο από τα πλάγια.
Δεν έχω και πολλές γνώσεις, αλλά αυτό νομίζω
Γευστικά μου βγαίνει - νομίζω - λίγο καμένος.