G.F. έγραψε:Να γνωρίζεις όμως ότι ανεξάρτητα του heating Element το είδος τους καφέ που ψήνεις έχει άμεση σχέση τόσο με την παραμονή του σε συγκεκριμένη θερμοκρασία (που θέλουμε) όσο και με την παράταση του χρόνου (stretching) στα κρακ αναλόγως τι θέλουμε εμείς να αναδείξουμε απο τον καφέ.
G.F. έγραψε:Αναφορικά με τον Santos έχεις μεγάλη εμπειρία ? Ιδιαίτερα ο Santos αντέχει μέχρι και τους 238c (πλούσια θεματολογία με προφίλ ψησίματος για τον συγκεκριμένο καφέ που διακυμαίνονται απο 232 - 238) που και πάλι είναι υποκειμενικό.
.blackraptor έγραψε:Καλημέρα ομολογώ πως δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει, οι τεκμηριωμένες απόψεις και οι ερωτήσεις προς ενημερωσή μου.οκ συνεχίζουμε.......
woodsman43 έγραψε:Τελικο συμπερσσμα λοιπον συμφωνα με τα λεγομενα σου ειναι οτι ενα προφιλ σε ενα gene για τον συγκεκριμενο καφε δεν ισχυει για ενα αλο gene
woodsman43 έγραψε:Προτεινω λοιπον οταν δωσει ενα προφιλ ο Γιωργος να το δοκιμασεις με τον ιδιον καφε και εσυ και να μας πεις τι βγηκε.
Επιστροφή στο Τεχνικές Roasting
Εγγεγραμμένα μέλη: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη