από woodsman43 » 23 Μάιος 2018, 00:12
Δεν ειναι και τοσο περιεργο οσο φαινεται.Διαφορετικος μυλος και προφανως διαφορετικο παχος αλεσης (πιο λεπτη) και αναλογα τους χρονους που εκανε την συγκεκριμενη εκχυλιση και το ratio βουλιαζει περισσοτερο ο καφες μεσα στο καλαθακι και μπορει να χωρεσει περισσοτερα γρ.
Εαν διαθετουμε και μηχανη με προεκχυλιση τοτε μπορουμε να κοψουμε και λιγο πιο ψιλα ακομα. . . .
Υ.Γ.
Να πατας το κουμπι προβολη στην δημοσιευση για να φαινονται σωστα οι φωτο σε παρακαλω.
Μοιάζω με Doctor αλλά δεν είμαι.Μοιάζω με ειδικό αλλά δεν είμαι.Γι αυτό προτεiνω:Μην με ακούτε μην με μιμήστε μην με αντιγράφετε γιατί ίσως και να κινδυνεύετε απο επικίνδυνες τάσεις εκρηκτικές πιέσεις και υψηλές θερμοκρασίες.ΑΠΛΑ.Δημιουργήστε και μοιραστείτε το μαζί μας με δική σας ευθύνη γιατι εγώ δεν έχω καμία...