Το καθαρισμα μιας μηχανης με τον τροπο του Κωστα ,δηλ να γυαλιζουν ολα, το κανουν ειτε ιδιωτες ειτε επαγγελματιες που εχουν μερακι και τους αρεσει η καθαρη σωστη και ολοκληρωμενη δουλεια.Αυτοι δεν ειναι πολλοι στο χωρο.Σε παρα πολλες περιπτωσεις ο καθαρισμος γινεται απο καποιους χωρις λυσιμο της μηχανης στα πεταχτα.
Μια επειδη δεν προλαβαινουν μια επειδη δεν πληρωνει ο πελατης μια επειδη ειναι αλμπανιδες μια αφαλατωση της
και οξω απ την πορτα.
Ξερω αρκετους που την αντισταση θα την καθαριζαν οπως οπως και ξανα μεσα οχι οπως εδω που την αλλαξε ο Κωστας και καλα εκανε γιατι μετα αυτος θα ετρεχε στο μαγαζι επειδη πεφτουν οι ασφαλειες και ο τρελλος κερκυραιος θα θελει να του φαει το αυτι
Τωρα αυτα που βλεπεις Βασιλη δεν ειναι απλως αλατα αλλα ιζηματα που περιεχουν στερεοποιημενα υλικα οπως γαλα ,ελληνικος ,σοκολατα ,αλατι, γυψο και της παναγιας τα ματια
Ειδικα στα νησια το προβλημα ειναι εντονοτερο αλλα και στην αθηνα σε ορισμενες περιοχες μαζι με bestmax σε ενα χρονο μεσα μου εχει τυχει να σκαβω με σκαρπελο.Εξαρταται και απο την επιμελη χρηση του barista οσο αναφορα την σωστη εξαερωση του ακροφυσιου ατμου πριν και μετα απο καθε χρηση.
Το ποσοστο τουλαχιστον στην αθηνα δεν μπορω να σου πω πιο ειναι ακριβως αλλα σιγουρα μπορω να σου επιβεβαιωσω οτι ειναι πολυ πολυ μεγαλο.
Ειτε επειδη οι εταιριες που παρεχουν το χρησιδανειο δεν κανουν προγραμματισμενα service στην ωρα τους ειτε επειδη οι πελατες δεν πληρωνουν ειτε...ειτε...ειτε ...το αποτελεσμα ειναι ο κοσμος να κινδυνευει απο δηλητηριαση λογω των βακτηριδιων που επειπλεουν μεσα στα μποιλερ απο αναροφησεις προιοντων.
Το πρωτο πραγμα που αιτηθηκα απο τους εργοδοτες μου οταν πηγα στην εταιρια που ειμαι τωρα ηταν να αποσυρω για καθολικο service ολο το στολο τους και αυτοι συμφωνησαν αμεσως παρολο το μεγαλο κοστος μιας και δεν χρεωνουμε τους πελατες τιποτα.
Καθε εταιρια που σεβεται τον εαυτο της και το προιον της πρεπει και οφειλει να εχει τον εξοπλισμο της σε αρτια κατασταση για να αποδιδει οπως πρεπει υγιεινα και με ποιοτητα(οσο βεβαια τηρει τις προυποθεσεις ο καταστηματαρχης και ο barista).
Τελος παντων σας ζαλισα.Ενα μπραβο στον κωστα και μια προτροπη να συνεχισει την καλη δουλεια και να πει στο αφεντικο του να διαβαζει το φορουμ μηπως και παρει καμμια αυξηση