The Barn,
Κανουν φιλότιμη προσπάθεια να ψήσουν κάποιους απο τους καλύτερους καφέδες ανα σοδειά, οσοι δεν τους γνωρίζουν καλο θα ηταν να ρίξουν μια ματια στο site τους. Εγινα συνδρομητής κ καφε μηνα θα παραλαμβάνω 2 καφεδες filter roast profile των 250γρ.
Ethiopia Nano Challa, Mixed Heirloom, Washed, 2000m, στο v60 εμενα μου έβγαλε εξτρα φρουτενια γεύση απο κόκκινο σταφύλι,μουρα, γλυκό σαν καραμέλα, ζωηρή οξύτητα, υπερβολικο άρωμα απο γιασεμί, βελουδινο σώμα. Ελαφρι ψήσιμο αλλα δεν εβγαζε υπερβολική πρασιναδα στην γεύση, αρκετα σκληρος κόκκος καφε. Νομίζω οτι ηταν ανετα 10/10 για όσους αρέσκονται σε τετοια προφίλ.
Rwanda Gitwe: filter-espresso roast, red bourbon, washed, 1800m στο v60 ειχε γεύση απο καραμέλα, πορτοκάλι ισορροπημένη οξύτητα κ σώμα, ευχαριστος, ανάλαφρος.
Γενικά οι καφέδες κ τα ψησίματα του ηταν πολυ καλα, ισως "αψεγαδιαστα". εκτος των γνώσεων που κατέχουν, φαίνεται οτι έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το να βρουν το κατάλληλο roast profile για τους καφεδες τους