Μια νέα δοκιμή από το The Barn:
Περιοχή : Huye District, Southern Rwanda
Ποικιλία : Red Bourbon
Υψόμετρο : 1600m -2300m
Επεξεργασία : Washed
Γεύση : Blood orange, milk chocolate, raisin
Πρόκειται για ένα καφέ που μοσχομυριζε από το σακουλάκι. Στην όψη το σπυρι φαίνεται καλό ψημένο, ίδιο μέγεθος μικρών σπυριων, χωρίς άλλες διαφορετικές αποχρώσεις.
Βάζοντας το σπυρι στο μύλο και χωρίς να πειράξω τπτ έκανα την πρώτη εκχύλιση, η οποία μου φάνηκε αργή.
Αν και σε χρόνους ξέφυγα πολύ (πάνω από λεπτο), το σιρόπι που είδα στο φλυτζανι με προκάλεσε να το δοκιμάσω. Σανγκουινι όπως ακριβώς λέει η περιγραφή, πρώτη φορά μπορώ να πω ότι διακρίνω τόσο έντονα ένα άρωμα, τόσο σε γεύση αλλά και σε μυρωδιά.
Δεύτερη προσπάθεια ένα τακ τον μύλο πιο χοντρή άλεση. Αποτέλεσμα με 20gr δόση, 50 δευτερόλεπτα εκχύλιση. Είχα καιρό να δοκιμάσω τόσο ωραίο καφέ.
Στεγνό puck, με ένα σκούρο κοκκινο-μαύρο χρώμα στο φλυτζανι.
Περιττό να σας πω ότι ενώ παρέλαβα χθες ένα σακουλάκι 250gr, αύριο το πρωί θα έχει τελειώσει. ..
Βέβαια έρχεται νέα παραγγελία