Μπήκε στη ζωή μας τώρα νεο μέλος το οποίο έχει συνηθίσει να πίνει καφέ φίλτρου σε γαλλική πρέσα και δεν μπορούμε να της χαλάσουμε το χατίρι
Λοιπόν γαλλική πρέσα διαθέτουμε ,καφέ σε κόκκους επίσης. Έχουμε και μύλο άλεσης τον mazzer super jolly.
Και εδώ είναι η ερώτηση μου. Ξέρει κανείς σε ποια "σκάλα"του μύλου πρέπει να κόψω για γαλλική πρέσα . Ξέρω ότι πρέπει να είναι πολύ χοντρά κομμένο αλλά πόσα στεπ πιο χοντρό σε σχέση με το που κόβω τον εσπρέσσο πχ