Πως να πάρετε σωστούς ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΠΡΩΤΕΙΝΗ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ και ΜΕ

Τέχνη, Απόψεις, Άρθρα. Συζητήστε ελεύθερα τα πάντα εδώ!

Πως να πάρετε σωστούς ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΠΡΩΤΕΙΝΗ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ και ΜΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό fitbill » 02 Οκτ. 2016, 00:22

Γεια σας και πάλι,

Βασίλης εδώ, σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη σπουδαιότητα ενός θρεπτικού και νόστιμου γεύματος που μπορούμε όλοι να φτιάξουμε πολύ εύκολα στο σπίτι μας, πλήρες σε ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ,ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΡΩΤΕΙΝΗ και σωστους ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ.

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς δε χρειάζεται να σας πω πόσο σημαντικό είναι να προσθέσουμε στην καθημερινή μας διατροφή τα φρούτα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλοι γνωρίζετε ότι τα φρούτα ισοδυναμούν με ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ.

Ποια είναι η βιολογική σημασία των ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ για τον οργανισμό μας;

Οι βιταμίνες είναι υπεύθυνες και ρυθμίζουν τις διάφορες αντιδράσεις του μεταβολισμού μας. Οι βιταμίνες είναι πολύ σημαντικές για τον οργανισμό μας διότι η έλλειψη μιας βιταμίνης μπορεί να σταματήσει τις ειδικές μεταβολικές εργασίες και μπορεί να αλλάξει τη μεταβολική ισορροπία του οργανισμού μας. Επίσης η έλλειψη ή ακόμα και η μερική στέρηση κάποιων βιταμινών από τον οργανισμό μας, μπορεί να προκαλέσει διάφορες παθολογικές καταστάσεις (πχ αβιταμίνωση).

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι οι ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ είναι ένα σημαντικό γρανάζι για το σώμα και τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι βιταμίνες σε συνδυασμό με τα μεταλλικά στοιχεία επαναφέρουν το σώμα μας πιο γρήγορα στην αρχική του κατάσταση, μετά από κάθε είδους προπόνηση. Όπου και αποτελεί σημαντικό κομμάτι για όσους ασχολούνται με τη γυμναστική.

Τώρα μπορείτε να κατανοήσετε πιο εύκολα ότι η ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ είναι από τα καλύτερα γεύματα που μπορούμε να κάνουμε σε καθημερινή βάση. Και το πιο σημαντικό από όλα περιέχει και σωστούς υδατάνθρακες για τον οργανισμό μας, οι όποιοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του.Πηγή του ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE: ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Φρουτοσαλάτα ένα γεύμα με υδατάνθρακες και βιταμίνες
fitbill
New Member
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 22 Σεπ. 2016, 22:48
Ονομα:
Τοποθεσια:
Μηχανη:
Μυλος:
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Επιστροφή στο Ιδέες, Προτάσεις, Εμπνεύσεις

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot]