Coffee Island

Τέχνη, Απόψεις, Άρθρα. Συζητήστε ελεύθερα τα πάντα εδώ!

Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Googlis » 12 Αύγ. 2014, 01:35

Πουρνό πουρνό με την αυγούλα (εντάξει όχι και τόσο 8:30 ήταν) πήγα στον μπαρμπέρη μου, να μου φτιάξει την αφάνα μην και μαυρίσω τώρα το καλοκαίρι και έχω τρεχάματα για εξακρίβωση στοιχείων :tooth: :2funny:
Έτσι καθώς έφτασα, περιποιόταν άλλον, έχοντας πιει μόνο ένα διπλό espresso είδα τα Coffee Island στην γωνία και λέω, δεν δοκιμάζεις;

Στα 100 μέτρα που είχα να διανύσω σκεπτόμουν τι να πάρω,
espresso;
- Μπα όχι ποιος ξέρει πως θα είναι, είναι και πρωί ακόμη για το στομάχι μου.
Freddo espresso;
-Σίγουρα καλύτερα από διπλό espresso, αλλά πάλι, ποιος ξέρει... μπορεί να είναι καμένος.
Freddo Cappuccino;
-Καλύτερα έχει και γάλα, οπότε καλύπτει τις αστοχίες.
Φτάνω στο Coffee Island....
Τι θέλετε;
- Freddo Cappuccino
Με κρέμα ή αφρόγαλο;
-Με κρέμα αποκρίθηκα
Παρατηρούσα τον χώρο, όμορφο κατάστημα με ολοκαίνουριο εξοπλισμό και πάνω στις ποδιές τους το σήμα της SCAE.
Εντός ολίγου ήταν έτοιμος με κόστος 1,60€
Coffee Island Freddo Cappuccino.jpg

Coffee Island Freddo Cappuccino Κρέμα.jpg


Ο καφές ολίγον πιο πικρός απ' όσο θα τον ήθελα (χωρίς ζάχαρη τον ζήτησα), το μέγεθος του όπως μπορείτε να δείτε μεγάλο μεγάλο :) Η οξύτητά του χαμηλή με ελαφρύ έως πολύ ελαφρύ σώμα.
Σίγουρα δεν ήταν καμένος αλλά η κρέμα του.... στην αρχή σφιχτή χωρίς να έχει την διάθεση να διαλυθεί και να αναμιχθεί με τον καφέ με αποτέλεσμα να πίνεις Freddo Espresso. Μετά και το κούρεμα λοιπόν, ενώ τον είχα αφήσει για 15 λεπτά η κρέμα εκεί, άθικτη! Προσπάθησα να τον ανακατέψω, μάταια, στράβωνε το καλαμάκι :shock: Χμ, λέω, βγάζω το καπάκι και αρχίζω το ανακάτεμα, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως έχουν φτιάξει μια φοβερά συμπαγής κρέμα στάθηκε αδύνατο να την διαλύσω!
Αφού δεν μπόρεσα να τον κάνω Freddo Cappucino, λέω ας γευτώ την κρίμα, να μου φύγει ο καημός να ξέρω τουλάχιστον αν είναι νόστιμη. Έμοιαζε λοιπόν σαν γλυκιά σαντιγί αλλά με πιο λεία επιφάνεια, όχι τόσο βελουτέ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Googlis
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 21:59
Ονομα: Νίκος
Τοποθεσια: Καλλιθέα
Μηχανη: Gaggia B.B Mod
Μυλος: Anfim
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:
{ TAGS }Coffee Island, Freddo Cappuccino κρέμα, αλυσίδες καφέ

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό ArroW » 12 Αύγ. 2014, 08:35

Νικολα Καλημερα...Ειχα παρει κανα δυο φορες απο το εν λογω μαγαζι καφεδακι , αλλα δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος ...Υποεκχυλιση μεγαλη , περιπου στα 12 δ/τα και πικριλα αρκετη ...
Οσο για τη κρεμα , ειναι ενα γαλα της Νουνου (Ναι πριν χτυπηθει ειναι γαλα) , το οποιο γλυκιζει παρα πολυ...
To live I had to make myself more than what I was, to forge myself into a weapon. I am returning not the boy who was shipwrecked, but the man who will bring justice to those who have poisoned my city.
Άβαταρ μέλους
ArroW
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 855
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 21:55
Ονομα: Arrow - Νικος
Τοποθεσια: Ηλιουπολη
Μηχανη: DIY WoodsmanDB
Μυλος: Sette 270W
Coffee Roaster: GeneCafe Roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Single Origin Fresh Roasted

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό turbakias!!! » 12 Αύγ. 2014, 08:59

καλημερα παιδια,

και εγω ειχα δοκιμασει τη συγκεκριμενη αλυσιδα πριν λιγα χρονια και μου εκανε εντυπωση η κρεμα αυτη που ηταν τοσο σφιχτη, Βεβαια μεγαλυτερη εντυπωση μου ειχε κανει η γευση της σε τετοιο βαθμο που ρουφουσα κρεμα και πηγαινα καθε δεκα λεπτα για refill κρεμας...


Θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει πως γινεται!!! Σκετο νουνου ειναι λιγο δυσκολο θεωρω μιας και η κρεμα ειναι πολυ γλυκια. Νομιζω οτι υπαρχει σιγουρα προσθηκη καποιου ζαχαρουχου γαλακτος.
turbakias!!!
Member
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 29 Ιουν. 2014, 01:04
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Νεα Αρτακη, Μαντσεστ
Μηχανη: LSM 95
2η μηχανη: Gaggia Classic PID
Μυλος: LSM SM90t
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: HasBean

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Googlis » 12 Αύγ. 2014, 09:04

Δημήτρη, εδώ έχω γράψει μια συνταγή για Freddo Cappuccino με κρέμα γάλακτος : viewtopic.php?f=99&p=3841#p3841

Αν χτυπήσεις την κρέμα γάλακτος σε μίξερ μαζί με λίγη ζάχαρη ή ζαχαρούχο γάλα γίνεται σαν σαντιγί. Προσωπικά ποτέ δεν την χτύπησα τόσο πολύ, μου αρέσει να είναι σαν κρέμα και όχι σαν σοβάς :tooth:
Άβαταρ μέλους
Googlis
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 495
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 21:59
Ονομα: Νίκος
Τοποθεσια: Καλλιθέα
Μηχανη: Gaggia B.B Mod
Μυλος: Anfim
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό turbakias!!! » 12 Αύγ. 2014, 09:43

ωραιος!!! θα το επιχειρησω οπως το εχεις και με καποιες παραλαγες και θα επανερθω με εντυπωσεις..
turbakias!!!
Member
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 29 Ιουν. 2014, 01:04
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Νεα Αρτακη, Μαντσεστ
Μηχανη: LSM 95
2η μηχανη: Gaggia Classic PID
Μυλος: LSM SM90t
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: HasBean

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 12 Αύγ. 2014, 11:02

Εχωντας μια μικρη ευαισθησια στο στομαχι ,απομειναρι της αφθονης καταποσης φραπογαλου επι σειρα ετων :lol: εκανα το λαθος μια μερα να παρω το συγκεκριμενο παρασκευασμα και ακομα χειροτερα ,εφοσον ειδα οτι δεν διαλυεται το λευκο μπετον αρμε ,να το καταπιω με τη βοηθεια ενος καλου και στιβαρου κουταλιου :lol:
Το αποτελεσμα .....μετα απο μιση ωρα περιπου εντονοι κοιλοπονοι ανακατωσουρες και τουαλετα καργα :lol:
Τωρα ομως ενταξει.Εμαθα :banghead: ....δεν την ξαναπαταω :lol:
Μοιάζω με Doctor αλλά δεν είμαι.Μοιάζω με ειδικό αλλά δεν είμαι.Γι αυτό προτεiνω:Μην με ακούτε μην με μιμήστε μην με αντιγράφετε γιατί ίσως και να κινδυνεύετε απο επικίνδυνες τάσεις εκρηκτικές πιέσεις και υψηλές θερμοκρασίες.ΑΠΛΑ.Δημιουργήστε και μοιραστείτε το μαζί μας με δική σας ευθύνη γιατι εγώ δεν έχω καμία...
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 1801
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 12:54
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό turbakias!!! » 12 Αύγ. 2014, 12:11

χχαχχχ πολυ ευαισθητο στομαχι διακρινω... πρεπει να παμε να φαμε κεμπαμπ στην Σοφωκλεους!!!!! χαχαχχ
turbakias!!!
Member
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 29 Ιουν. 2014, 01:04
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Νεα Αρτακη, Μαντσεστ
Μηχανη: LSM 95
2η μηχανη: Gaggia Classic PID
Μυλος: LSM SM90t
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: HasBean

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό woodsman43 » 12 Αύγ. 2014, 14:32

Ενα παραξενο πραγμα Δημητρη..Στο κεμπαπ δεν εχω καμμια μα καμμια ευαισθησια :lol:
Μεσα λοιπον.. :Yeah:
Μοιάζω με Doctor αλλά δεν είμαι.Μοιάζω με ειδικό αλλά δεν είμαι.Γι αυτό προτεiνω:Μην με ακούτε μην με μιμήστε μην με αντιγράφετε γιατί ίσως και να κινδυνεύετε απο επικίνδυνες τάσεις εκρηκτικές πιέσεις και υψηλές θερμοκρασίες.ΑΠΛΑ.Δημιουργήστε και μοιραστείτε το μαζί μας με δική σας ευθύνη γιατι εγώ δεν έχω καμία...
Άβαταρ μέλους
woodsman43
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 1801
Εγγραφή: 08 Δεκ. 2013, 12:54
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Ολυμπιακο χωριο
Μηχανη: Της πλακας
2η μηχανη: Gaggia Evo Mod
Μυλος: μαπα φτιαχτος
2ος Μυλος: Anfim Caimano 64
Coffee Roaster: DIY Air home roaster
Αγαπημένοι Καφέδες: Home roast

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό turbakias!!! » 13 Αύγ. 2014, 01:03

χαχαχα...ετσι μπραβο να ξετιναξουμε τα κεμπαμπ. να κανονιστει συνατηση για κεμπαμ και μετα για καφεδακι αλλα μονοι μας γτ δεν θα μας πλησιαζει ανθρωπος στα χιλιομετρα..χαχα
turbakias!!!
Member
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 29 Ιουν. 2014, 01:04
Ονομα: Δημητρης
Τοποθεσια: Νεα Αρτακη, Μαντσεστ
Μηχανη: LSM 95
2η μηχανη: Gaggia Classic PID
Μυλος: LSM SM90t
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: HasBean

Re: Coffee Island

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό jimakos2004 » 09 Οκτ. 2014, 19:33

για όσους ενδιαφέρονται η κρεμά του coffe island είναι
Κρέμα με Φυτικό Υποκατάστατο Βελγίου DEBIC VEGETOP
jimakos2004
New Member
 
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 09 Οκτ. 2014, 19:27
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Ονομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τοποθεσια: ΑΘΗΝΑ
Μηχανη:
2η μηχανη: y1.1
Μυλος:
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Επόμενο

Επιστροφή στο Ιδέες, Προτάσεις, Εμπνεύσεις

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Google [Bot]