Σελίδα 1 από 1

After the infusion σε E61

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ. 2015, 23:43
από mymenhir1971
Καταρχήν sorry για την "ισως" λαθεμενη ορολογια(αναφέρομαι στο after-infusion).Θελωντας να εκχυλιζω με πιεση ιση με αυτήν του pre-infusion στα τελευταια 4 sec και αφου θεωρω πως ο καφες εχει ξεζουμιστεί μετα από 6 sec pre+20 sec κυριας εκχυλησης σκεφτηκα να κανω το εξης στην vbm.Κατεβάζοντας το lever και ενώ εχει ενεργοποιησει ο διακοπτης την αντλια να υπαρχει ένα διαστημα 30 μοιρων πριν τη μεσαια θεση του lever ετσι ώστε να παιρνω παλι πιεση δικτυου.Απλη η διαδικασια, αρκει να ανοιχτει το κελυφος, να χαλαρωσει το εσωτερικο παξιμαδι του διακοπτη και να φερουμε το διακοπτη πισω από το lever στη θεση που θελουμε.Τις γευστικες διαφορες θα τις αναλυσω εν ευθετω χρονο αν και ηδη εχω τις καλυτερες των εντυπώσεων.Οπως παντα,τουλαχιστον στην περιπτωση μου,ο Woods εβαλε το χερακι του εστω και τηλεφωνικως....thanks μαστορα!!!

Re: After the infusion σε E61

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Μαρ. 2015, 09:34
από G.F.
Πολύ ωραία ιδέα αλλά διατηρώ επιφυλάξεις για τον καφέ που ήδη έχει δώσει όλα (έχει ξεζουμιστεί κυριολεκτικά) τα θετικά στοιχεία που μας ενδιαφέρουν.

Βεβαίως και το Pressure Profile επιδρά πολύ θετικά (βλέπε lever μηχανές) αλλά υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες οι οποίοι είναι δύσκολο να "αναγνωριστούν και να τυποποιηθούν σε ένα πλαίσιο" προκειμένου να επιτευχθεί η επαναληψιμότητα με το συγκεκριμένο τρόπο.

Αν τα αποτελέσματα που παίρνεις στο φλιτζάνι είναι ενθαρρυντικά... Go for it and let us know your conclusion! ;)