Πολύ ωραία ιδέα αλλά διατηρώ επιφυλάξεις για τον καφέ που ήδη έχει δώσει όλα (έχει ξεζουμιστεί κυριολεκτικά) τα θετικά στοιχεία που μας ενδιαφέρουν.
Βεβαίως και το Pressure Profile επιδρά πολύ θετικά (βλέπε lever μηχανές) αλλά υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες οι οποίοι είναι δύσκολο να "αναγνωριστούν και να τυποποιηθούν σε ένα πλαίσιο" προκειμένου να επιτευχθεί η επαναληψιμότητα με το συγκεκριμένο τρόπο.
Αν τα αποτελέσματα που παίρνεις στο φλιτζάνι είναι ενθαρρυντικά... Go for it and let us know your conclusion!