Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις έγινα κατοχος μιας Rohnson R-980.Είναι η πρώτη μου απόπειρα σε ότι αφορά το θέμα του espresso . Καθώς όμως η μηχανή είναι χειροκίνητη θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ξέρω κάθε φορά πότε να σταματάω την εκχύλιση ούτως ώστε να μην πίνω νερουλό καφέ κάτι το οποίο συμβαίνει τώρα(και χωρίς καθόλου αφρό). Εκτός αν ειναι κάτι που έρχεται εμπειρικά. Προς το παρόν Lavazza απο καφεκοπτείο χρησιμοποιώ.
Κλείνοντας,τι καφέ προτείνετε,την γνώμη σας καθαρά.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά,καλή δύναμη