Σελίδα 1 από 1

La San Marco SM 95/A

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Σεπ. 2016, 22:55
από Anastasios
Καλησπέρα σας,

Έχουμε αγοράσει τον συγκεκριμένο μύλο που εμφανίζεται στη φωτογραφία. Έχω απορίες σχετικά με την ρύθμισή του ό,τι αφορά την κοπή του espresso κλπ.

Η ρύθμισή του είναι χειροκίνητη, αλλά δεν βγάζω άκρη. Ξέρω ότι η συνήθης κοπή του espresso πρέπει να 'ναι γύρω στα 3.500 μόρια. Στη συγκεκριμένη μηχανή πως το ρυθμίζεις αυτό; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Εικόνα

Εικόνα

Re: La San Marco SM 95/A

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Σεπ. 2016, 23:28
από Aftergr
Λογικά πρέπει να είναι αριστερόστροφα για πιο ψιλό και αντίθετα για πιο χοντρό, μιλάω για το δαχτυλίδι με τα νούμερα

Re: La San Marco SM 95/A

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Σεπ. 2016, 23:32
από Anastasios
Με λίγα λόγια το κόψιμο πρέπει να το ρυθμίσεις δοκιμάζοντας τον καφέ στη μηχανή;;; Δηλαδή, αν είναι πολύ χοντρό ή πολύ ψιλό;

Re: La San Marco SM 95/A

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Σεπ. 2016, 01:00
από Aftergr
....παντα με βάση τι καλαθάκι έχεις και πόσα γραμμάρια έχεις επιλέξει/μπορεί να χωρέσει, αυτό

Re: La San Marco SM 95/A

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Σεπ. 2016, 13:38
από Anastasios
Ευχαριστώ...