καλησπεριζω την παρεα και καλως σας βρηκα
εδω και περιπου ενα χρονο παιδευομαι για να εναν ικανοποιητικο εσπρεσακι αλλα εχω απογοητευτει..βλεπω στο καφε της γειτονιας μου που η κοπελα ριχνει 2 δοσεις παταει οπως ειναι βουνο ο καφες, ουτε ενα χτυπημα να απλωσει, ουτε distributor ουτε καρφιτσες, ουτε ζυγισματα in out και το αποτελεμα ειναι παρα πολυ καλο!
εχω η θα εχω ξινο καφε απο ελληνες ψηστες που εχω παρει, η θα εχω κατι σαν καφε αν ειναι comercial
εννοειται εχω δοκιμασει τα παντα απο θερμοκρασιες γραμμαρια
οποτε το ερωτημα μου στους πιο εμπειρους ειναι, φταιει ο εξοπλισμος μου? φταιει η τεχνικη μου?τελικα πρεπει να δωσουμε 5.000 ευρο για να πιουμε εναν καφε?