τρελαθηκα...!!!
εχωντας παρει ενα σακουλακι απο nomad τον Molpano και πηγαινωντας σημερα να τον παρασκευασω σπιτι με την κλασικη μου συνηθεια των ml δεν μπορουσα να γευτω αυτο που ηπια στο μαγαζι..
ρωταω τον αλεξανδρο παραμετρους μου λεει 20γρ 94.5 κελσιου 35με40 δευτερα 30γρ στο φλιτζανι
ξεκιναω pid στους 94.7
γραμμαρια εβαζα ιδια
χρονο κραταγα ιδιο
αλλα ποσοτητα πηγαινα για 50-60 ml
και στις εκχυλισεις το 70% τουβροφηματος ηταν κρεμα..
οι γευσεις ρε γμτ κρύβονταν χανονταν μεσα στα τοσα ml
νεα εκχυλιση
ζυγαρια με το φλιτζανι μπαμ 30 γρ ροφηματος
μιλαμε ιδιο αποτελεσμα με του μαγαζιου
ποσο δικο εχει αυτη η μεθοδος
βεβαια σε ml ειναι σχεδον τα μισα 2 γουλιες αλλα τι με νοιαζει..
πειρα πεντακαθαρα γευσεις περγαμοντου οξυτητα γλυκια γιασεμι..
κομπλε!!
αχ εχω να μαθω ακομα πολλα