από Aftergr » 06 Οκτ. 2017, 23:43
Για να επανέλθω και εγώ στο θέμα, έπειτα από δοκιμές κτλ κτλ, κατέληξα πως οποιαδήποτε πίεση πάνω από 10 έκανε τα φλιτζάνια φλατ, με υπερβολική μονόχρωμη κρέμα (για μένα κακό), αλλά το κυριότερο, η πίκρα κυριαρχούσε ότι και να δοκίμασα στις εκχυλισεις (χαμηλή θερμοκρασία, γρήγορη εκχύλιση κτλ)
Προσωπικά το έχω αφήσει στα 8.5bar αλλά μηχανή με μηχανή υπάρχει μεγάλη διαφορά, και φυσικά είναι και θέμα γούστου