Κοψιμο & Δοσολογια καφε

Οι Βασικές αρχές για έναν καλό Espresso

Re: Κοψιμο & Δοσολογια καφε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Leone » 04 Ιούλ. 2015, 17:26

Απο τα πιο χρήσιμα post με άμεση αποτελεσματικότητα...
Ειδικά η αύξηση των γραμμαρίων με χοντρότερο κόψιμο, πραγματικά δίνει άλλον καφέ !!!
Είναι που είναι σκούρα τα πράγματα στην Ελλάδα, τουλάχιστον να πίνουμε καλό εσπρέσσο.
Έυγε...
Άβαταρ μέλους
Leone
New Member
 
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 14 Μάιος 2015, 18:47
Ονομα: Λεονάρδος
Τοποθεσια: Δροσιά
Μηχανη: Expobar Brewtus LEVA
Μυλος: Quamar M80E
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες: Taresso , taf

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Για τον Espresso

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Google [Bot]

cron