Σελίδα 4 από 4

Re: Τρυπες στο pack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Σεπ. 2015, 14:26
από GKLTDKV
Barista έγραψε:


Η μαμά σήτα βρομίζει μακράν περισσότερο από την IMS η οποία εκτός από ένα λεπτό φιλμ από έλαια δεν πιάνει τίποτα άλλο από μέσα, επιπλεόν με τη μαμά, το tray γεμίζει πολύ γρήγορα με πουρί από τον καφέ που επιστρέφει από τη βαλβίδα εκτόνωσης κάτι που με την IMS γίνεται σε πολύ μικρότερο βαθμό.

Το αν ανεβαίνει η πίεση δεν το έχω τσεκάρει αλλά θα κάνω καμιά δοκιμή ακόμα να το δω. Πάντως και να ανεβαίνει η πίεση πιο σωστό θα ήταν να ρήξεις την πίεση παρά να επιστρέψεις στη μαμά σήτα. Η IMS έχει καλύτερη και πιο ομοιόμορφη διαβροχή και σε συνδυασμό με τα καλαθάκια νέας γενιάς (VST, IMS κτλ) μόνο καλό μπορεί να κάνει στη γεύση.[/quote]


εγω απο την αλλη εχω παρατηρησει το αντιθετο. μετα απο 1 κιλο καφε σε εκχυλισεις και κανοντας backflash
με καθαρο νερο αμεσως μετα απο καθε εκχυλιση,παρατηρησα οτι η μαμα σιτα το μονο που ειχε ηταν απειροελαχιστα
ιχνη απο ελαιο καφε και μονο,σαν καινουργια ηταν. αντιθετα η IMS σιτα ηταν τιγκα στο ελαιο καφε σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο.
οπως επισης θα διαφωνησω και για την διαβροχη,ετη φωτος καλυτερη διαβροχη απο την μαμα σιτα,καθε τρυπα και σταγονα
σταγονα, τελεια διαβροχη.
αντιθετα η IMS ετρεχε κουτσουναρες το νερο που λενε και στο χωριο μου.το νερο ετρεχε απο 2 -3 σημεια μονο με συνεχη ροη.
αυτες ειναι οι δικες μου παρατηρησεις,ελπιζω να βοηθησα και εγω με την σειρα μου εστω και λιγο στη συζητηση για τις σιτες IMS.

Re: Τρυπες στο pack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Ιούλ. 2016, 19:49
από christosjr1
Επιβεβαιώσω σε Oscar simonelli ότι το ims 200 μετά από 8 μήνες χρήσης ξεκίνησε να εμφανίζει μεγάλη τρύπα στο πακ. Έβαλα πάλι την μαμά και κανένα θέμα. Θα την δουλέψω λίγο και θα επανέλθω με εντυπώσεις.