PID και offset

Οι Βασικές αρχές για έναν καλό Espresso

PID και offset

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό giorgosN » 27 Αύγ. 2015, 11:02

Καλημέρα,
έχω την lelit pl41tem με το γνωστό PID..Έχω κάνει offset στο 5 ...Πού πρέπει να σετάρω την θερμοκρασια του PID αν θέλω να βγαίνει το νερό απο το γκρουπ στους 92C ;;; στους 92C ή στους 97C ;;; Αν σετάρω στους 92C θα ζεσταίνει το μπόιλερ στους 97C ;;; Αν τ σετάρω στους 97C πάντως, δεν μου δείχνει το PID 92C...
giorgosN
New Member
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 27 Αύγ. 2015, 10:36
Ονομα: Γιώργος
Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη
Μηχανη: Lelit PL41TEM
Μυλος: Ascaso imini-2
Coffee Roaster:
Αγαπημένοι Καφέδες:

Επιστροφή στο Για τον Espresso

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Google [Bot]

cron