Ρε σεις τί αρπάζεστε όλοι?
Καταρχήν ζητώ συγγνώμη γιατί προφανώς παρεξηγήθηκε το ύφος μου. Συνηθίζω να γράφω όπως θα μίλαγα σε μια κατ ιδίαν κουβέντα που θα είχα με τον οποιοδήποτε και προφανώς δόθηκε περισσότερο βάρος απ'ότι έπρεπε στα γραπτά μου. Σίγουρα δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω διένεξη...
Ο Perger ανήκει σε αυτούς που και γράφουν άρθρα και συνήθως τεκμηριώνουν αυτά που ισχυρίζονται και απλά δεν είναι κάποιος τυχαίος, ούτε έχει το αλάθητο, ούτε φυσικά έγραψα για να τον υπερασπιστώ από τον μεγάλο σεβασμό που του έχω. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και το forum νομίζω για να συζητάμε και να βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα.
Στο θέμα του nutation τώρα, ο συγκεκριμένος όπως έχει γράψει το χρησιμοποίησε για να μπορέσει να έχει πιο αργές εκχυλίσεις με τον EK που είναι γενικά γνωστό ότι χωρίς κάποια μόντα δίνει γρήγορες εκχυλίσεις σε espresso. Κατά τ'άλλα μέχρι και συγγνώμη ζητάει που έχει παρασύρει τόσο κόσμο και κάνει nutation κάτι το οποίο δε συνιστά γιατί δεν δίνει σταθερό αποτέλεσμα.