Nαι φαινεται οτι εχεις προβλημα αλλα οπως εχουμε πει παραααα πολλες φορες οταν θελουμε να κανουμε διαγνωση πρεπει να κανουμε εκχυλισεις με γυμνο.
Τα 8.5 bar δεν εχουν καμμια σχεση με το προβλημα σου.Κανε και με 5 αν θες.Τιποτα δεν απαγορευεται ουτε ειναι αρηκτος κανονας η πιεση που δεν πρεπει να τον παρεμβαινουμε.
Το ιδιο και οι χρονοι.Προσωπικα κανω εκχυλισεις πανω απο 60 δευτερα σε πολλες περιπτωσεις.
Οποτε θεωρω πως εχεις πιθανο προβλημα ειτε στην διαδικασια σου ειτε στον μυλο σου ειτε στην θερμοκρασια σου.
Δηλ.Μπορει να βαζεις λαθος ποσοτητα για το συγκεκριμενο καλαθακι,μπορει να πατας πολυ ελαφρα,μπορει να μην κοβει καλα ο μυλος ειτε επειδη εβαλες ακαλιμπραριστα τα μαχαιρια ειτε επειδη ειναι αστρωτα ειτε επειδη δουλευει κατι στραβα,μπορει να ψοφας την μηχανη στο φλας και να πεφτει η θερμοκρασια κατα την διαρκεια της εκχυλισης,μπορει και το ακριβως αντιθετο και να ψοφας τον καφε απο πολυ μεγαλη θερμοκρασια(αν και αυτο το βλεπω καπως δυσκολο ομολογω αλλα υπαρχει ομως σαν πιθανοτητα) και αυτα ειναι λιγα μονο απο αυτα που μπορω να σκεφτω μιας και υπαρχουν και τεχνικοι λογοι για αυτο που γινεται αλλα πριν παμε εκει πρεπει να αποριπτουμε τις δικες μας αιτιες.
Εν κατακλειδι καταρρεει το πακ σου και αυτο μπορει να γινεται ειτε απο chanelling ειτε απο θερμοκρασια τουλαχιστον.
Βαλε το γυμνο και ξανα μανα απο την αρχη