εχοντας στην κατοχη μου εδω και λιγοτερο απο 4 χρονια μια gaggia baby dose με το γνωστο σε ολους αλουμινενιο μποιλερ,σκεπτομαι
ποσο food safe ειναι το αλουμινιο σε μακροχρονια χρηση και γιατι μονο οι οικιακες φθηνες συσκευες το χρησιμοποιουν για λογους κοστους.
δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σας για αυτο το θεμα και ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω τις αποψεις σας.
σκεπτομενος για αναβαθμιση της μηχανης με pid και μανομετρο ,θεωρησα οτι το πρωτα βημα ειναι η αλλαγη του μποιλερ με ποιο ποιοτικο(ανοξειδωτο η χαλκου)και μετα ολα τα υπολοιπα.
στην τελικη τι νοημα εχει να πινεις λιγο ποιο γευστικο καφε απ οτι πριν αλλα να πινεις και καταλοιπα απο αλουμινιο.
ρωταω τους γνωστες του φορουμ αν υπαρχει για την μηχανη αυτη χαλκινο η ανοξειδωτο μποιλερ(και ας ειναι ακριβο)και αν το εχει αλλαξει κανεις.