Τον έχω από Γενάρη του 2012 από τότε έχω φτιάξει αρκετούς καφέδες πάντα χρησιμοποιώ το κουβαδάκι γιατί κουνώ τον καφέ και τον βάζω στο pf λερώνω λιγότερο και εχω καλλίτερο αποτέλεσμα χωρίς να ξέρω το γιατί για καθάρισμα βγάζω Hoper μαχαίρι πινελάκι ανάποδα … κάθε φορά παιρνει 3-4 καφεδάκια να στρωσει κοβει ότι νάνε μετά από κάθε καθάρισμα αλλα κατά τα αλλα άψογος (οσο μπορώ να καταλάβω εγω)
Ενόψει Naked PF ξεκίνησα καθαρισμα και να τον καλιμπράρω το είχα ξανακάνει αλλά τότε είχα στην ουσία σφίξει μια ιδέα … τώρα λεω θα τον ξανα ρυθμίσω από την αρχή βγάζω το λαστιχάκι ξεβιδώνω την βίδα βάζω στο 2 από πάνω το δεξιο μοχλό στο 10 από κάτω τον αριστερό αρχίζω να σφίγω ακούω μαχαιρια οκ λεω .
Βγάζω καφέ σχεδόν δεν βγήκε τελικά ειμαι 3 από δεξιά και σχεδόν τέρμα κάτω αριστερά (Micro) και βάζω 60-65 ml @30 sec αλλα ο καφές είναι όξινος ξαφνικά ^$%#% ξαναρυθμίζω ή εκει είναι το σωστό οπότε κατεβαίνω ακόμα μια βαθμίδα δεξιά να φτιαξω το φλυτζανι μου ?
Ευχαριστώ