woodsman43 έγραψε: εχω ξεκινησει ηδη εναν με 63 αρια mazzer kony με τροφοδοτηση κοκκων μεσα στο χωρο αλεσης μεσα απο τον αξονα που περιστρεφει το μαχαιρι.
Οσο για την συγκριση του μικρουλη με τον sette δεν γινεται τετοια συγκριση.Σας το υπογραφω οτι η αλεση θα ειναι απειρως καλυτερη και η αντοχη του μακραν καλυτερη αλλα δεν διαθετει ζυγαρια ουτε εργοστασιακη τελεια κατασκευη με οθονιτσες και κουμπακια και ολα τα καλουδια που δινει ο sette σε δελεαστικη τιμη.Η τιμη του ομως προσπαθω να ειναι εκει κοντα με την ανωτατη λιανικη του.Ειναι πολυ δυσκολο εκτος αν παω να μεινω βουλγαρια
Καλύτερος απ τον Sette??? +10000 για τον μικρούλη kony 63!!! Βάλε τα δυνατά σου!! Εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα φρου φρου και αρώματα! Και η ζυγαρια του sette αχρηστη τη θεωρω αφου καθε φορα βγαζω και ζυγιζω τη δοση απο το αεροστεγες βαζακι! Αυτα που με ενδιαφέρουν είναι Άλεση, αξιοπιστία, μέγεθος και κόστος.
Για το τελευταίο πάντως σκέψου και μια ενδεχόμενη μετακόμιση στη Βουλγαρία..μπορεί και να σ αρεσει!
Και επίσης μην πολυακούς τις τρελές ιδέες του Χρήστου.. ο οποίος μάλλον θα χει καμια κουζίνα 150 τετραγωνικα και δεν θα ξέρει πως να τη γεμίσει!