Rallakias έγραψε:
Απλα μου κάνει εντύπωση οτι αφού πιάνει τη θερμοκρασία-στόχο στα πρώτα 10'' ,γιατι μετά τη χάνει και κάνει αλλα 20'' για να την πετύχει ακριβώς?
Ουτε πιανει ουτε ομως χανει καμμια θερμοκρασια.Ο αισθητηρας που δειχνει την θερμοκρασια αυτη ειναι μεσα στη σιτα του γκρουπ.Με καφε μεσα στο κλειστρο το νερο που υπαρχει αναμεσα στην επιφανεια του πακ και τον αισθητηρα ειναι πολυ λιγο.
Οταν ξεκιναμε εκχυλιση το πρωτο νερακι που ειναι στην ορισμενη θερμοκρασια αγγιζει τον αισθητηρα και δειχνει οσο εχουμε ορισει για λιγο ομως γιατι η αποροφηση θερμοκρασιας απο την σιτα το κλειστρο και το πακ ειναι οσο δειχνει και η βουτια που βλεπουμε στο διαγραμμα.Αργει να επανελθει η ενδειξη γιατι η ροη νερου τωρα πια ειναι οση μας επιτρεπει η εκχυλιση που κανουμε.Δεν ειναι δηλ ελευθερη.
Τεσπα απολυτα φυσιολογικα πραγματα τα οποια συμβαινουν σε ολες τις μηχανες του πλανητη με την διαφορα οτι αυτη ειναι η μονη που σου δινει την δυνατοτητα να το δεις ζωντανα.Τελος παραθεσης.
Το πως θα το διαχειριστει ο καθε χρηστης αυτο που βλεπει ειναι το μεγαλο προβλημα εδω.
Επειδη λοιπον εδω εχουμε να κανουμε με ενα μηχανημα εργαστηριου ο καλυτερος χρηστης μιας τετοιας μηχανης θα ειναι ενας που ξερει πολυ καλα απο ψησιμο καφε απο παρασκευαστικη τελετουργια και πολυ καλος γευσιγνωστης cupping.
Οι υπολοιποι θα αναμοχλευουμε τις γκουκλικες μας θεωριες με το αποτελεσμα που παιρνουμε και θα βγαζουμε συνεχως συμπερασματα κατα την γνωμη μου λανθασμενα.Δεν εννοω εσενα τωρα....το λεω για να το ακουμε ολοι μας.
Επισης επειδη ειμαι σιγουρος οτι, δεν μπορει, καποιος θα καρπωθει την ευκαιρια να δηλωσει αποκλειστικος αντιπροσωπος για την ελλαδα της decent θα σας πω οτι δεν εχω υποψιν μου κανενα τεχνικο που θα μπορουσε να επισκευασει ή να διαγνωσει αυτο το μηχανημα.
Κατα την ταπεινη μου αποψη η υποστηριξη που μπορει να εχει οποιος θα την παρει ειναι αποκλειστικα και μονο απο τους κατασκευαστες της.Αυτο πρεπει να ληφθει σοβαρα υποψιν του υποψηφιου αγοραστη.