Σελίδα 6 από 6

Re: tAlΩs - ο πραγματικός φάρος της άλεσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ. 2018, 19:15
από cosini
Σόλων καλορίζικος ο μύλος και σου εύχομαι κι εγώ καλές αλέσεις.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη για την προσπάθεια που έκανε και την κατασκευή του μύλου που έφερε εις πέρας . :respect:

Re: tAlΩs - ο πραγματικός φάρος της άλεσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιούλ. 2018, 00:46
από pollux
Βασίλη,
ευχαριστώ πολύ γιά τις ευχές, αν ποτέ έλθεις προς τα δω είσαι ευπρόσδεκτος...(ευχαριστώ για την πληροφορία, η ποικιλία cattura
δεν είναι και πολύ του γούστου μου εκτός και αν είναι κάτι σπέσιαλ ...)




Δημήτρη (cosini),
ευχαριστώ πολύ !!



Δημήτρη (Woodsman),
πετάω τήν σκούφια μου από την χαρά μου, ο μύλος "ξυρίζει" !!!
Όλα είναι ξεκάθαρα, η πρόοδο που μπορεί να κάνει κανείς στην κατανόηση του κάθε καφέ (ποικιλίας, καβουρδίσματος, αρωμάτων και γεύσης ) με αυτόν το μύλο είναι απίστευτη ...
Συμφωνώ απόλυτα ότι μια lever ταιριάζει απόλυτα με τον tΑlΩs...

ένα μικρό βίντεο (όχι τόσο καλό) από μια εκχύλιση ( κόκκος pacamara)
https://m.youtube.com/watch?v=fAqVzXa3RMQ

Re: tAlΩs - ο πραγματικός φάρος της άλεσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιούλ. 2018, 15:07
από Jazz
Μέλιιιι Σόλων, μέλιιι !! :Yeah:
Εδώ πλέον με το Κανόνι του Δημήτρη, δε λες "Καλές Εκχυλίσεις", λες μόνο ..."Καλή Απόλαυση!!"

*Είμαι και διακοπές ρε σεις, specialty δε βρίσκεις εδώ, οι επιλογές λίγες και με το βιντεάκι τρέξαν τα σάλια μου, χαχαχαχα :tooth: