Πριν κανα διμηνο αποφασισα να δοκιμασω την συγκεκριμενη σοκολατα πιο πολυ επειδη μου ζητησαν τα παιδια μου να τους φτιαχνω σοκολατα ετσι οπως την πινουν στην καφετερια.
Φιλος Πωλητης στην αντιπροσωπο εταιρια μου προτεινε την συγκεκριμενη σοκολατα και επειδη δεν ειχα να χασω τιποτα την αγορασα.
Την πηρα απευθειας απο την εταιρια καπου στο Μενιδι και προς εκπληξη μου διαπιστωσα πως υπαρχει μονο σε κιλο.
Οπως αποδειχτηκε τις επομενες μερες δεν με χαλασε καθολου η συσκευασια ,τουναντιον,ηταν οριακη.
Την ηπιαμε στο πιτς-φυτιλι.
Συνταγη απλη.Δυο κουταλακια του γλυκου σοκολατα σε 500 ΜΟΤΑ με γαλα εως τη μεση της και απαραιτητα χωρις ζαχαρη.
Ανακατεμα πρωτα με το κουταλακι να απλωθει το υλικο και μετα με τον ατμο ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ χωρις να φουσκωνουμε το μιγμα.
Βεβαιως και στο ματι η το γκαζακι ανακατευοντας μπορουμε να την παρασκευασουμε.Θα τραβηξω καποια στιγμη και ενα βιντεακι στις τεχνικες παρασκευης για να δειτε πως την εκανα.
Τιμη:10.17 euro με το φπα.
Καλη απολαυση.
http://www.chiccoverde.com/forastero-pr-17.html